miercuri, 8 februarie 2012

Cel mai bun fibrobarR

Bunaaa!

Cred ca stiti deja ce este un fibrobar iar daca nu aflati acum :

Fibrobar - R este un baton proteic bogat in fibre vegetale, care au un rol benefic pentru organism.
L-Carnitine stimuleaza arderea grasimii, astfel batonul fiind un produs util in dietele pentru slabit. Datorita fibrelor se reduce asimilarea grasimilor si se favorizeaza eliminarea lor.
Fibrobar R combate senzatia de foame si are un efect de detoxifiere a stomacului. Se recomanda consumarea a maxim 2-3 batoane pe zi, un baton de Fibrobar R putand inlocui una sau mai multe mese, asigurand o parte din necesarul de nutrienti. Cu cat sunt inlocuite mai multe mese, cu atat se va realiza mai repede eliminarea grasimilor. Este 100% vegetal. Produsul este un supliment alimentar probiotic. Fiecare baton are 60 g/278 Kcal(1.162 KJ) ( sursa : AICI )

Pentru mine era un baton groaznic doar pentru  gusul lui care nu ma atragea si era atat de tare incat il mancam cu grija sa nu raman fara masele :)) ( ok ok nici chiar asa :)) )

Pana acum 2 saptamani cand mi-am schimbat total parerea incercand FibrobarR cu ceai verde pentru dieta de slabit !



Asa arata ambalajul :






Ce spun producatorii :
Fibrobar-R cu ceai verde este un baton nutritiv cu fibre, cereale, L-Carnitina, seminte de in si ceai verde, indicat in dietele pentru slabit. Se recomanda; ca aliment energetic sanatos, prin continutul de nutrienti de calitate si n proportii optime pentru necesitsile organismului uman, care dau energie si au un rol benefic pentru organism. L-carnitina si acizii grasi Omega 3 contribuie la stimularea arderii grasimilor si la reglarea nivelului colesterolului seric, iar vitamina C este un bun antioxidant. Fulgii de gru germinat sunt biostimulatori si, mpreuna cu fulgii de porumb crocanti si cu alunele, dau un gust excelent batonului. Este bogat n proteine si fibre vegetale, fiind recomandat si pentru folosirea n timpul dietelor pentru slabit. Nu contine ingrediente de origine animala, deci poate fi consumat si de catre cei vegetarieni sau de persoanele care tin post.

Fibrobar-R cu ceai verde - administrare

Se pot consuma 1-3 batoane pe zi. Dupa administrare, se recomanda consumarea unui pahar cu apa.

Fibrobar-R cu ceai verde - ingrediente

Fibrobar-R cu ceai verde contine: izolat proteic din soia, sirop de maltitol, ulei de palmier, fulgi de gru germinat, fructoza, fulgi de porumb, sirop de malt, cacao, seminte de in, ceai verde (2,50% - 1250 mg/baton), caroba (praf de roscove), alune prajite, L-Carnitina tartrat (0,80% - 400 mg/baton), aroma alimentara de ciocolata carbonat de calciu, vitamina C (25 mg/baton 31% DZR), oxid de magneziu, oxid de zinc, iodura de potasiu.

Fibrobar-R cu ceai verde - recomandari

Se pot consuma 1-3 batoane pe zi. Dupa administrare, se recomanda consumarea unui pahar cu apa. Respecta legea 123/2008 privind alimentatia sanatoasa. 
SURSA : AICI


De ce spun eu ca este cel mai bun fibrobarR:
*Este moale
*Dulce
* Contine alune

* Pret foarte bun ( eu mi-l cumpar de la sala dar am inteles ca in Auchan este si mai ieftin 1 leu )
*Nu imi provoaca greata cum se intampla in trecut cu celelalte batoane


Iar daca parerea mea nu va convins cititi Aici la comentarii !


Pret : 1,5 lei 


Va recomand cu incredere acest baton , iar daca  il incercat astept comentariile voastre ! 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Adoptii caini