luni, 26 martie 2012

Rovinieta electronica


Rovinieta electronica este un document care da dreptul utilizarii retelei de drumuri nationale, exclusiv cele aflate in intravilanul resedintelor de judete si al municipiilor. Rovineta este necesara pentru toate categoriile de vehicule inmatriculate in Romania si in alte state, atat pentru persoane fizice cat si pentru persoane juridice.

Drumurile de interes national apartin proprietatii publice a statului si cuprind drumurile nationale, care asigura legaturile cu capitala tarii, cu resedintele de judet, cu obiectivele de interes national, intre ele, precum si cu tarile vecine, si pot fi clasificate ca:

  • autostrazi;
  • drumuri expres;
  • drumuri nationale europene (E);
  • drumuri nationale principale (DN);
  • drumuri nationale secundare (DN.
NU aveti nevoie de rovinieta daca va deplasati:
  • pe drumuri judetene;
  • pe drumuri comunale.


Roviniete.ro - este noul site de informații despre tarifele de utilizare a rețelei de drumuri naționale din România (rovinieta electronică) - taxa de utilizare a infrastructurii rutiere.

Site-ul www.roviniete.ro a fost gândit ca un instrument simplu și eficient de informare asupra tarifelor de utilizare a rețelei de drumuri naționale din România - așa numita rovinietă. Toți posesorii de autovehicule din România sunt obligați prin lege să aibă asupra lor, în situația în care utilizează drumurile naționale din afara orașelor, rovigneta, prin care demonstrează că au achitat acest tarif. Este important să cunoaștem valoarea acesteia, către cine se adresează, în baza cărui temei legal și mai ales de unde o putem procura!

IMPORTANT!
Servicii GRATUITE 100 % online!
Livrare imediata!
CONFIRMARE PRIN EMAIL / SMS!

Pentru mai multe detalii  vizitati site-ul: www.roviniete.ro


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Adoptii caini