sâmbătă, 12 noiembrie 2011

Sampon/balsam Franck Provost

Asa cum am promis am sa scriu despre produsele de par pe care eu le folosesc si o sa incep cu samponul / balsamul :


Am uitat sa ii fac o poza asa ca am luat o poza de pe net.

Nu l-am gasit inca la noi in tara , este un sampon profesional si sincer este cel mai bun sampon pe care l-am folosit pana in momentul de fata.

Am ajuns la el pentru ca eram "disperata" aveam probleme cu matreata , nu scapam de ea cu nimic . Am incercat cam tot ce exista pe piata la noi (aveam colectie in baie de sampoane , pe care apoi le-am folosit pe post de gel de dus:)) )

Am scapat de matreata cu sampoanele de la stylius linea profesional (care sunt extrem de ieftine ) iar apoi mama mi-a cumparat acest sampon de care m-am indragostit!

Este putin mai scump ca cele de la stylius  dar nu conteaza...


Spala extrem de bine parul , ii ofera o stralucire naturala iar cel mai bun lucru pe care pot sa il spun despre el este ca imi creste parul mult mai repede

Poate sunt eu nebuna dar mie nu imi creste 1cm pe luna asa cum se spune ci 3 uneori 4. Nu stiu daca este sigur de la sampon sau de la lotiunea tonica de la gerocossen pe care am folosita mult timp






Nici la balsam nu am gasit puncte slabe.
Il folosesc dupa samponare si nu il tin 5 minute ci mai mult pentru ca imi place la nebunie mirosul lui si cu cat stai mai mult cu el in par cu atat mirosul ramane mai mult pe par.



Cantitate: 750 ml

Pret: 6,99 euro
L-am cumparat si il voi cumpara in continuare

P.s : pentru o spalare folosesc o cantitate destul de mica deci nu se termina repede ! ( asta depinde si de lungimea parului logic )


14 comentarii:

  1. Eu am o problema cu parul gras.Am incercat diverse sampoane.Daca de exemplu m-am spalat Duminica seara,Marti dimineata il am ingrasat:|.

    Se poate lua si de pe internet?Au si pentru par gras?

    Pupici:-*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. produsele se pot gasi si la magazine care aduc din import:italia germania eu de acolo miam luat cu 30 de ron dar eu am als cel de reparare e ok

      Ștergere
  2. Nu stiu sa iti zic daca au pentru par gras eu nu le-am vazut decat 2 sortimente pt par deteliorat si pentru stralucire ! Eu iti recomanda sa incerci sa te clatesti cu zeama de lamaie sau otet . Crede-ma ca o prietena a fost incantata si mi-a spus ca in sf se poate spala si ea doar de 2 ori pe saptamana.
    Le-am vazut pe ocazii dar eu una nu am incredere sa comand de acolo . Eu cu saponul asta ma pot spala si dupa 7 zile si tot nu se observa ca sunt "ne spalata" :)) pup !:*

    RăspundețiȘtergere
  3. de unde l-ai cumparat? vreau sa iau si eu.
    Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna! As dori si eu sa cumpar sampon si balsam din aceasta gama cum va contactez?

      Ștergere
    2. Dia daca esti din Bucuresti il gasesti in magazinele cu produse aduse din FRANTA , GERMANIA sau SPANIA este unul la Unirii :*

      Ștergere
    3. as dori si eu un sampon Franck Provost cum il pot achizitiona?multumesc:)

      Ștergere
    4. Buna, Mariposa!

      Imi poti spune te rog unde mai exact este la Unirii acel magazin cu produse Franck Provost?
      Merci anticipat!

      Ștergere
    5. Buna,

      Unde este magazinul cu aceste produse in Unirii? In magazinul Unirea sau in zona? Merci!

      Ștergere
  4. @anonim din Spania dar l-am vazut si pe ocazii :*

    pup !

    RăspundețiȘtergere
  5. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  6. Da este exact cum spune-ti dumneavoastra e cel mai bun din toate pacat ca nu se gaseste in tara.Eu mi l-am cumparat din italia mi la recomandat o prietena si samponul si balsamul numai ca pe ale mele sunt din gama expert reparation.

    RăspundețiȘtergere
  7. Am cumparat sampon si balsam Franck Provost de pe www.azida.ro

    RăspundețiȘtergere
  8. Foarte bun:Xdupa doua spalari varfurile despicate nu mai arata asa de rau , nu mai e nevoie sa te tunzi:x si iti face parul foarte matasos.Cel mai bun din cate am incercat pana acum.

    RăspundețiȘtergere

Adoptii caini