marți, 24 iulie 2012

Review Mane'n tail herbal gro


 Mane'n tail este o gama de produse folosite pentru cai... da da pentru CAI !

Dar se pot folosi si de om , asa ca trebuia sa incerc si eu ceva nou!

Ce spun cei de la Mane'n tail despre aceasta folmula " HERBAL GRO" :

Original Mane 'n Tail Herbal-Gro
Now you can discover the secret behind luxuriously silky, healthy hair.
Herbal-Gro is an advanced herbal styling and conditioning solution. Herbal-Gro utilizes the natural power of herbs in an exclusively prepared formula to transform dull lifeless hair and dry scalp into beautiful hair and a healthy conditioned scalp.
Herbal-Gro Benefits:

  • Promotes stronger, healthier, shiny hair
  • Nourishes and conditions the scalp
  • Helps stop and prevent breakage and split ends
  • Revitalizes, strengthens and moisturizes dry, damaged and relaxed or colored hair

Suggested Use
After shampooing and conditioning, apply and massage into hair and scalp. Use as often as desired or needed. Style as usual.
Supplement Facts
Petrolatum, mineral oil, isopropyl myristate, lanolin, exclusive Mane 'n Tail Herbal Complex (horsetail grass, chaparral, colts foot, horse chestnut, meadow sweet and red clover), cocoa butter, propylparaben, methyldibromo glutaronitrile and dipropylene glycol, fragrance.

Este o masca diferita de ceea ce am incercat eu pana acum. Este foarte grasa ( dar foarte foarte ), si eu una nu am avut curaj sa o aplic si pe scalp de frica sa nu se ingrase parul mai des (desi eu pot sta si o saptamana fara sa ma spal ca nu se vede )

Acum ca este cald afara este putin mai moale dar inainte o luam cu o lingura de plastic din borcanas ca era destul de tare.
Miroase demential din punctul meu de vedere ( a plante medicinale ) si chiar contine particule din plante ( sau bucatele foarte mici , ca nu prea stiu cum as putea sa le denumesc ) pacat ca mirosul nu rezista deloc pe par dupa ce o dau jos.

Eu am un par foarte uscat si putin deteliorat la varfuri asa ca am avut incredere in aceasta masca ( sau balsam ca nu prea stiu ce este ) si nu am fost dezamagita.

Parul meu arata mult mai bine de cand o folosesc si sincer nu am de gand sa renunt la ea. Acum imi pare rau ca nu mi-am cumparat si balsamul de par de la mane'n tail dar este adaugat deja in cos pentru ca urmeaza sa dau o noua comanda.

Desi are doar 156gr nu cred ca o sa o termin prea curand pentru ca am folosit o cantitate mica la fiecare spalare.

Am incercat de fiecare data sa stau mai mult de o ora cu ea in cap si  sa ma samponez extrem de bine dupa , pentru ca fiind grasa se indeparteaza foarte greu . Eu prima data cand am folosit-o fara sa stiu , m-am clatit ca deobicei si rezultatul a fost groaznic , parul parea murdar / uleios asa ca a trebuit sa ma mai spal inca odata.

Cam asa arata masca :
  Nu o recomand persoanelor cu par gras pentru ca nu vreau sa aud injuraturi apoi pe aici :)) poate doar sa o folositi pe lungimea parului ( asa cum o folosesc si eu ) 
  
Cam aceasta este parerea mea despre masca herbal gro , in caz ca o aveti si voi astept un comentariu cu parerea voastra despre ea! va pup !


Pret : 4.08  $ 
Site : Mane-n-Tail






marți, 17 iulie 2012

Review LadySpeedStick Waterproof

Sau un titlu mai bun " Dezamagire LadySpeedStick Waterproof "

Inca un deodorant adaugat la "coletia"mea de deodorante pe care le-am cumparat + folosit de cateva ori  si care ma dezamagit.

Acest deodorant promite sa reziste in contact cu apa si iti ofera o protectie de 24H.
Hmm FALS !

1. L-am folosit pe caldurile astea si parca ar fi trebuit sa ma protejeze 24 H ? pe mine nu ma protejat nici macar o ora ! Mi-am facut dus l-am aplicat si am inceput sa ma pregatesc pentru ca ieseam in oras . Mi-a luat cam o ora sa ma pregatesc daca nu mai bine timp in care eu eram uda la subrat si totul era strans asa in buline albe care cu siguranta mi-ar fi patat bluzita / tricoul ce urma sa il port.

2. Rezistenta lui la apa : a trebuit sa imi fac dus dupa experienta de mai sus , asa ca nici vorba sa reziste sa dus foarte usor. 


Eu totusi incerc sa ii mai dau cateva sanse poate m-am inselat eu darrrrrrrrr nu prea cred.

Mama iubeste deodorantele Ladyspeedstick si cred ca o sa fie fericita cand ii voi duce acest deodorant :)) 

Asa arata deodorantul : Poza!

Daca a incercat cineva acest deodorant sa imi lase un comentariu cu parerea voastra despre el . Puup ! 

miercuri, 4 iulie 2012

Steagul Americii pe unghii

Astazi mi-am batut joc de unghiile mele ... 

Am gasit o poza pe net care mi-a placut la nebunie si am zis ca trebuie sa incerc si eu ....zis si facut....

Dar mi-am dat seama ca niciodata nu o sa imi iasa ca in poza :( probabil persoana care a facut acel model a folosit alte culori si cu siguranta are mai mult talent decat mine.
Asta este poza de inspiratie :
Si dezastrul meu :

Dar nu ma las... pentru ca mi-a placut la nebunie modelul mai ales ca peste toooooooooooooot vad steagul americii , pe haine genti costume de baie etc. deci cred ca se poarta sau eu stiu...


Poate reusiti voi :D

Va pup !



marți, 3 iulie 2012

Garniere Color Sensation

Astazi m-am gandit sa va povestesc despre experienta mea cu vopseaua de par Garniere - Color Sensation . Pentru ca radacinile mele erau deja mari si in curand voi pleca in vacanta am zis ca trebuie sa ma vopsesc.

Nu m-am mai dus din nou la salon pentru ca ... ultima mea experienta nu a fost una chiar placuta si am preferat sa numai dau 200lei pe greselile unui salon de fite ci pana in 50lei dar macar stiu ca il stricam eu .

Si sa trecem la treaba:

Asa arata vopseaua :  am ales sa combin 2 nuante pentru ca nu puteam sa aleg intre ele.



Parul meu inainte :


Cu vopseaua in cap :
 Si dupa : ( par ud )


Cam asta spun cei de la Garnier despre aceasta vopsea :

Parerea mea :

Imi place ca :
-nu am iesit galbena sau portocalie la radacina
-nu am iesit chiar atat de cenusie ( cum ieseam de la garnier 111 )

Ce nu imi place:
-nu a iesit nici pe departe culoarea de pe cutie
-desi parul meu e uscat de cand ma stiu , acum il simt putin mai uscat :( dar varfurile arata la fel

Nu prea am ce sa spun mai mult de atat despre vopsea mai bine va las cu cateva poze :

AFTER :
Cu blit :



 Lumina naturala :

 Nu pot sa zic ca ma incanta rezultatul :( pentru ca nu imi doream sa fiu alba ci aurie dar decat sa fiu portocalie / galbena e bine si asa .
Acum o sa imi tratez parul cu mult ulei de cocos, masline si ricin , ca pana luna viitoare cand din nou il voi supune unei vopsiri totale  sa fie ca nou! (sau macar aproape :)) )


Ce parere aveti de aceasta culoare ? 

Adoptii caini