miercuri, 16 mai 2012

NOTD

Desi sunt cu nasul in cursuri m-am gandit totusi sa va arat cum mi-am facut unghiutele aseara ajutata de placuta M57 de pe bornprettystore :

Nu sunt stralucite dar mi-am dorit un ... altfel de french! Ce parere aveti ?
Va pup!

luni, 7 mai 2012

Cum am scapat de alergie / cosuri

Buna fetelor , azi m-am gandit sa va povestesc ce am patit acum 2 saptamani .
Am avut pofta de o shaorma  asa ca l-am rugat pe prietenul meu sa imi cumpere una si sa imi fac pofta.
Zis si facut...  Mi-a adus shaorma si cand am inceput sa mananc am simtit un gust destul de ciudat la castraveti murati, asa ca i-am scos pe toti din ea. 

Desi tot simteam acel gust ciudat am continuat sa o mananc... Am terminat-o si nimic ciudat pana acum . M-am bagat sa dorm (era pranz) si cand m-am trezit (am dormit 3 ore) aveam multe bubite la gura ... M-am speriat initial si am zis ca poate am mancat-o eu cu pofta dar defapt nu era asa. A 2 zi cand m-am trezit m-am speriat. 

Pur si simplu fruntea mea era plina de cosuri , in obraji la fel  si langa gura numai spun.

Imi venea sa intru in pamant pentru ca eu niciodata nu am avut probleme cu cosurile, acneea sau alte probleme dermatologice. 

Nici nu stiam cu ce sa ma dau ce sa fac , asa ca am mers la farmacie , si doamna de acolo mi-a dat eritroacnol - crema antiacneica. I-am explicat farmacistei ca nu am acnee si nu am avut niciodata si  banuiesc ca este o alergie de la ce am mancat eu ( mama ei de shaorma :-L ) 

Am folost crema 3 zile si m-am dus din nou la farmacie , am cumparat claritine pentru ca parea a fi o alergie ( banuiesc eu ca de la maioneza sau de la castraveti aia cu gust ...oribil ) Am luat 2 pastilute si am continuat cu crema inca 7 zile ( dimineata si seara) iar azi dupa 10 zile de cand folosesc crema aia nu mai am nimic pe fata nici macar un semn sau ceva .


In fiecare seara mi-am exfoliat fata cu zat de cafea si mi-am curatat-o cu lotiunea matifianta de la l'oreal. Nu pot sa spun decat IN SFARSIT AM DIN NOU TENUL MEU CURAT SI FIN !

Nu stiu daca crema este de vina sau pastilele, cert este ca am scapt de tot ce aveam pe fata intr-un timp destul de scurt .

Daca mai mananc shaorma pe viitor ? CLAR NU ! Chiar eram foarte demoralizata pentru ca niciodata nu am avut mai mult de 2 cosuri si alea aparute in perioada aia ... a lunii, atat si m-am trezit asa cu fata plina a fost un soc ...

Imi pare rau ca nu am facut poze before/after dar sincer nu mai la poze nu imi statea gandul cand m-am trezit in dimineata aia in halul ala.
Nu va pot recomanda sa faceti ce am facut eu , ci sa mergeti la doctor!


Vi sa intamplat sa patiti asa ceva? 
Va pup!




miercuri, 2 mai 2012

Wishlist de primavaraaaaa

A venit primavaraaaa sau vara?  asa ca dorintele mele se inmultesc pe zi ce trece.

Am sa incerc sa nu pun chiar tot ce imi doresc pentru ca ar fii un articol interminabil :))
Deci sa incepem:

sleek oh so special & acid :






 Sleek pout paint in nuantele :peachykeen, minx si  milkshake


Un aparat pentru bucle mai speciale de la hot tools :


 Fardul de obraz rose gold de la sleek ;
Acrilice si pensulici pentru ele : 


3 oje essence in nuantele : ireplaceble , no more drama si what do u think? 

 sursa : google.ro si beautopia.onsugar


Rujurile sleek :
Si de la Flormar rujul in nuata L14
Sursa : http://www.katynel.com/


Si mai imi doresc inca cateva placute de stamping de pe www.bornprettystore si cateva cosmetice de pe cherryculture + lookfantastic dar ar fi fost prea lunga lista...

Ce se gaseste in wishlist-ul vostru ? 
Va pup!
Adoptii caini