joi, 27 octombrie 2011

Provocare by LadyDyvine

Cine nu o stie pe LadyDyvine o gaseste pe youtube : LadyDyvine YT 
si pe facebook LadyDyvine FB

Iar provocarea de care vorbeam in titlu se afla in urmatorul clip : 



Si dupa 1 luna:


Mi-a placut la nebunie aceastra provocare mai ales dupa ce am vazut si rezultatul!
Desi nu ies din casa fara sa imi intind parul cu placa , am zis ca am sa incerc sa renunt la orice produs de par , la placa si mai ales la feon.
Astept sa vina frigul sa pot merge cu o bascuta/caciula/gluga pana la facultate si cu parul prins logic:))




Multe ingrediente bune pentru mastile de par se gasesc in bucataria noastra si noi nu le dam importanta.
Am citit acum cateva zile ca maioneza este buna pentru parul degradat (cum este al meu) nu am incercat inca dar PROMIT ca o voi incerca.


Iar acum sa va spun ce ingrediente o sa folosesc eu pentru mastile pe care le voi face in luna fara placa : 

*ulei de masline
*ulei de radacina de brusture
*ulei de argan
*ulei de ricin
*ulei de cimbru
*galbenus ou
*oua de prepelita
*iaurt
*avocado (copt)
*banana
*argila verde
*vitamina A
Iar pentru clatirea lui voi folosi lamaie si ceai de musetel/tei (pentru ca sunt blonda)

Nu va ganditi ca o sa fac o masca cu toate cele scrise mai sus.
  O sa fac cate o masca la fiecare spalare in functie de ce voi avea prin casa la momentul respectiv.



marți, 25 octombrie 2011

Halloween nails

Noroc cu domnul google!Am cautat cateva poze ca sa am de unde sa ma inspir si o sa va arat ce a iesit 
Nu am stres tot ce era in plus ca oricum nu as fi iesit cu unghiile asa pe strada si imi era si putin rau (racita)


Nu sunt extraordinare deci nu va asteptati la unghii perfecte pentru halloween!




 A fost doar o joaca , clar nu am talent deloc:))

Pe google gasiti extrem de multe idei cu unghiute pentru halloween !




Despre parul meu

Istoricul parului meu:

Am inceput cu cateva suvite roscate facute de mama (pe la 14 ani, cu mult chin pentru ca mama nu vroia nici in ruptul capului sa imi faca) , apoi suvite blonde ,ciocolatiu, brunet , si intr-un final blond ( dupa 2 ani in care m-am chinuit sa dau acel brunet jos din par ).

Si nu am ajuns la blond direct , in acei 2 ani am deschis cate 1 ton in fiecare luna + suvite cat mai multe si cat mai blonde, apoi am renuntat la suvite si am trecut pe blond direct.

Nu vroiam sa tund din el pentru ca era foarte lung  si nu ma lasa sufletul pana cand o stilista ma convins sa tund cate putin in fiecare luna .Am tuns in prima luna cam 5cm , iar a 2 luna deja aveam un pitic (undeva) si m-am tuns scurt foarte scurt aveam o codita micaaa micaaa dar imi placea.


Mi-a placut doar atunci ca eram aranjata frumos , dar dupa ce l-am spalat si am realizat cat am tuns imi venea sa plang. M-am obijnuit cu ideea si nu am mai tuns din 7 luni.


Dupa acele 7 luni mi sa pus pata !Si ce am facut? M-am tunsss logicc! Parul meu era destul de lung (era pana sub sani ).Cum m-am tuns ? bob lung :))) 
Nu va mai zic ca am ajuns inapoi acasa (eram plecata din tara) am cautat un site cu extensii si mi-am comandat extensii.


Nu am avut noroc sa imi cumpar nuanta corecta si deaceea nici nu le-am purtat (le-am pus decat pentru cateva poze )
Am dat 300 lei aiurea  ! Le-am vopsit degeaba ca tot nu a iesit nuanta care o am eu , si m-am dat batuta!


Acum 3 zile m-am vopsit ! cu o vopsea care promitea multe( fiind profesionala) si nu a facut mai nimic.Sau poate a facut ceva mi-a ars [putin] parul ! M-am enervat foarte rau pentru ca parul meu era deja mult mai sanatos ( cu ajutorul mastilor facute de mine in casa+ produse din comert+ taiatul varfurilor despicate)


Cam atat despre parul meu care a suferit si inca sufera din cauza mea !
Pentru ca prietena mea a fost si este extrem de multumita de samponul si balsamul recomandate de mine , voi face un post cu produsele care le folosesc eu !



vineri, 21 octombrie 2011

Notd- imitatie de floricele :))

Cum spuneam intr-un post anterior ca voi incerca sa fac cateva modele pe unghii, eh si am incercat.
Nu mi-a iesit (logic) dar zic eu ca e bine pentru inceput:)) 

M-am documentat mai mult pe domnul google , si am adaugat in wishlist vopsele acrilice (am vazut ca sunt in genul tempera cu care pictam la scoala:)) ) cu gandul ca o sa reusesc sa "desenez" si eu pe unghiute:D



M-am prostit putin :))
Am purtat acest minunat model o singura zi (imi era cam rusine sa ies cu asemenea unghii afara dar am zis ca nu e chiar de groaza :)) )

Iar seara am revenit la unghiutele mele simple fara model!
Dar asta nu este tot :)))))))) parca a inceput sa imi placa sa imi mazgalesc unghiile si voi incerca sa fac cateva modele pentru .................................
Halloweennnnnn!
Clar va fi un dezastru , pentru ca nu am nici cea mai mica idee ce as putea picta deci voi apela la domnul google ca sa ma pot inspira :))


Wishlist !!

Pentru ca imi doresc multe lucruri , mi-am propus sa scriu intr-o agenda tot ce imi doresc, iar cand o sa achizitionez un anume lucru il tai  si gataaa.


Acum sa va arat cam ce mi-as dori eu :D


Cateva chesti  Essence , ca tot e febra de cosmetice essence



 




 



 Uh cine nu viseaza la un inel ?
Mi-e imi place la nebunie "setul" asta :D




 Paletele sleek ! uh daca as putea le-as cumpara pe toateeeeee !





Bascutele astea + caciulita ursulet (asa cum ii spun eu -cea gri ) primele 2 poze sunt din noua colectie de pe site-ul acesta.
Mie imi place la nebunie caciulita urs ,dar nu am gasito pe site-ul lor , deci o sa apelez la o varianta de rezerva (noroc cu ideile mamei mele) de a scoate la imprimanta o poza cu caciula , si sa dau o fuga pana la bunica mea sa o rog sa imi faca si mie o caciula ( cred ca de le gradinita nu mi-a mai facut bunica o caciula sau sosete ) acum nu stiu ce o sa iasa dar o sa postez o poza cu rezultatul :))



 Iar piesa de rezistenta este un bichonnnnnnn sau cum il alint eu un bichonelllll :D

 

 Iar lista poate continua :)) dar ma opresc aici !

joi, 20 octombrie 2011

Mini Haul

Nu prea am timp de nimic , asa ca am lasat blog-ul undeva in spate.Facultatea imi ocupa foarte mult timp , iar cand ajung acasa sunt franta si nu mai am chef de absolut nimic !
Am tot fost pe la cumparaturi , si produsele de mai jos sunt cumparate de ceva timp ,si o sa revin cu cate un review pentru ce consider eu ca merita sa scriu.

Dar gata cu vorba sa trecem la fapte :
1:  Tender Care Protecting balsam *oriflame* (am auzit ca ar fi buna aceasta cremuta , si cum am buzele extrem de crapate in ultimul timp am zis ca o incerc o am de 2 sapt si nici un efect ,ma bucuram ca am gasit-o la reducere adica 6,99lei si m-am bucurat degeaba mai bine imi cumparam un balsam nivea sau mai stiu eu ce )

2: Flormar Super neon colors nail enamel : N009

3:Flormar nail care Quick dry extra shine

4: Flormar nail enamel : 431


5: Flormar true color Matte 90

6: Gerovital : sampon regenerant

7.Masca Kallos - Argan

8: Deo adidas - l-am cumparat cu speranta ca o sa fie bun (si sper sa fie ) , pentru ca am mari probleme cu transpiratia iar deo Maxim sa terminat (stiu ca are mult aluminiu si etc etc ) dar tot ce am gasit  pe piata si am incercat nu au facut decat sa ma dezamageasca , iar pe mama sa o bucure pentru ca in final ajung la ea si se poate rasfata in fiecare zi cu alt deo:))) Maxim a fost cel mai bun si cel care ma facut sa scap de aceasta problema foarte enervanta x(!

9: Lentilele Dailies - fara de care nu pot iesi din casa ( si nici sa stau in casa ) pt ca am probleme cu vederea si ochelarii sunt dusmanii mei :))
*Aceasta cutie cu lentile nu este cumparata de mine ci primita de la o doamna extrem de draguta Carmen Orzea de la Optimed Brasov iar daca cineva doreste lentile click AICI

Cam atat o sa revin cu un haul cu haine pentru ca acum ceva timp m-am intors din vacanta si am prins reduceri de 50% si 70% care la noi se gasesc doar pe geam.


miercuri, 19 octombrie 2011

Review : Fond de ten Avon - extra lasting

Am vazut acest fond de ten pe blogul Laurei ( aici o gasiti pe Laura) , asa ca mi-am facut curaj si am intrebat-o despre el. Mi-a spus ca este foarte multumita de el si am dat fuguta la metrou ( costin georgian - butic cu produse avon ) l-am cumparat cu 28lei .

Ce spun cei ce la Avon despre acest produs : 

Fond de ten persistent

Are la baza Complexul Fresh Wear imbraca pigmentii intr-un strat protector care asigura rezistenta in  fata actiunii factorilor externi, astfel incat machiajul sa se mentina la fel de proaspat ca in momentul aplicarii. Asigura o acoperire uniforma si o persistena de pana la 18 ore*.

*Rezultat bazat pe un studiu despre perceptia consumatorului de o saptamana, la care au participat 122 de persoane.

Ce spun eu:
*imi place ca este lichid si ca se intide foarte usor (in comparatie cu Maybelline Affinitone , care sa terminat fix inainte sa il cumpar pe acesta si de care nu am fost multumita pentru ca practic se usca mult prea repede si trebuia sa il intid in timp record :)) ) 
*nu curge , dar raman urme vizibile pe telefon :))
*este ieftin 
*are o acoperire buna
*nu oxideaza pe fata 
Il folosesc din iulie si inca nu l-am terminat:D
Nu stiu daca o sa il mai cumpar,pentru ca imi doresc revlon colorstay :D.
 inaint (fara fd)                                                                                                         dupa (cu fd) 
     

Nu stiu cat de bine se vede diferenta pentru ca am tenul destul de curat si nu am nevoie de acoperire mare dar curiozitatea ma indemnat sa il cumpar :D si ma bucur ca l-am luat:D








(poza facuta cu telefonul, nu stiu ce are camera de ies pozele de parca ar fi editate dar se vede mai sus in celelalte 2 poze de sus cum se vede )




Sper sa va fie de folos acest review :D
Va puuuup !

Flormar - 392

Caut in disperareeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee x(  flormar 392 si ce raspunsuri primesc de la vanzatoarele flormar :
Auchan titan: exista numarul asta fata ?( vanzatoarele intre ele) /:)
Afi : toata lumea cauta nr acesta dar nu mai exista pe stop de ceva timp x( ( cred ca singura vanzatoare flormar care nu stramba din nas ca stai 20 min si te uiti pana te hotarasti sa iti iei ceva si daca nu iei tot iti zambeste)
Carrefour orhideea : nu am avut niciodata numarul asta sunteti sigura ca acesta este numarul?
Plazza : o domnisoara care vorbea cu gura plina si incerca sa ma convinga sa imi cumpar nu stiu ce parfum ca ii placea ei foarte mult si ca rezista mirosul etc etc . imi spune ca nu stie de nr asta !

Ok ! Am lasat-o balta cu 392 care arata asa :
sursa : aici

Iar acum ce gasesc pe domnul google ? flormar holographiccccccccccccc !
Nu mi-a venit sa cred ! de ce? pentru ca postul de pe blogul respectiv era din decembrie 2010 , iar la noi cred ca va ajunge prin 2012 oja asta care arata asa :




sursa :aici



 In fine ... si acum sa va arat un NOTD :

Imi place mult acel sclipici de la golden rose , si pentru ca nu reuseam sa aplic fara urme oja de mai sus (si ma grabeam ) am bagat repede un strat de sclipici si gataaa nu se mai vede :))
Oricat incerc sa imi fac si eu un model , sau ceva pe unghii imi tremura mana si nu reusesc :( sau reusesc la stanga iar cand trec la dreapta incep sa ma enervez . O sa incerc in urmatoarele zile sa fac si o sa postez dar nu stiu ce o sa iasa.

Manufaktura


Acum o saptamana si ceva am castigat un giveaway organizat de Jules ( o gasiti Aici ) . Sunt fericita  pentru ca nu stiam de existenta acestor produse. 
Ce am castigat :
Sampon si gel de dus, 2in 1, cu prune
Sapun din noua editie limitata, cu ciocolata si portocale
Gel de dus cu ciocolata si portocale
Peeling de dus cu ciocolata si portocale

Samponul cu prune este atat de dulceeee incat ma duce cu gandul la guma de mestecat (de pe vremuri) Sincer imi era mila sa le folosesc pentru ca miros prea frumos si nu ma lasa inima :))
Gelul de dus cu ciocolata a ajuns la soacra mea , sapunul o sa ajunga la mama iar cu peeling-ul de dus ma voi rasfata EU :>


Vi le recomand cu incredere  !!! 
Ii multumesc domnului random ca ma ales pe mine !:D 

Va puuuup! 

site :  aici
facebook : aici 
Adoptii caini